top of page

 CEMAL KNUDSEN YUCEL

August 08, 2018

Mens jeg sitter i sorg etter jeg har mistet min gode venn Walid Al-Kubaisi, leser jeg om en voksen mann (Josef) som vil jobbe i skolen, som nekter å håndhilse på det motsatte kjønn her i Norge i 2018 på grunn av hans dogmer.

 

Så leser jeg om Ekeberg skoles riktige avgjørelse med å sparke Josef, og så om den regressive venstreorienterte personens reaksjoner mot skolens riktige avgjørelse.

 

Det ble helt umulig for meg å la være å skrive noe om dette.

 

Likestillingsombud Hanne Bjurstrøm sier:

– Selvfølgelig skal man behandle kolleger med respekt, men det er mange måter å gjøre det på. Man kan for eksempel se i øynene og nikke til personen, istedenfor å håndhilse. Vi må være åpne for at det finnes andre måter å hilse på.

 

Andre måter? Ja vel!

June 30, 2018

I et av verdens mest likestilte og ikke-religiøse land er det helt uforståelig at UDI bruker religiøse krefter som viktige samarbeidspartnere for staten til de som nylig har kommet Norge. Dette viser at myndighetene ikke tar noe hensyn til at flere av disse mennesker faktisk har rømt fra en religion.

Det er bekymringsfullt når ikke UDI ser problemene med å sende en imam til asylmottak, og det uavhengig av imamens religiøse retning innen islam.

 

Asylmottakene er full av mennesker som tilhører til flere forskjellige islamske retninger og sekter, som nettopp har rømt fra sekteriske konflikter i hjemlandet. UDI sin uforståelige handling med å sende en imam – som representant for muslimer – viser uvitenheten hos dem som bestemmer i UDI. Eventuelt at de styres av politikere med samme uvitenhet.

June 05, 2018

Islam er mye mer enn en personlig tro. Islam er en farlig og veldig tålmodig ideologi som venter med å vise sin intoleranse og urettferdighet til den har flertall og makt i ethvert samfunn. Derfor må den holdes langt fra offentligheten. Overtro må dømmes til å bli helt privat og frivillig tro. 

Kun med eks-muslimer med i dialogen, kan vi unngå de store fadeser i fremtiden - som den fadesen det var å la den nikabkledde Syria-fareren Aisha Shezadi reise rundt på skoler og rekruttere jihadister.

April 10, 2018

Jeg tenker at noe må ha gått galt når en SV-leder bruker sin dobbeltstemmerett for å stoppe forbudet mot praksisen. Jeg tenker også at vi mennesker ikke har utviklet oss til det bedre når vi fortsatt tillater kutting og skjæring i barns kjønnsorganer. 

 

Det er rett og slett en stor skam for Norge at noen barns rettigheter blir overlatt til overtroer som skal bestemme over deres rett til beskyttelse! Hvis vi skal tillate overgrep mot enkelte barn i religionsfrihetens navn, ja da er jeg imot religionsfrihet! 

April 06, 2017

Dette handler ikke om en krig mellom Syrere og enkelte vestlige stater, eller mellom Irakere og enkelte vestlige stater. Dette handler ikke om noen nasjonaliteter eller et land heller. 

 

Dette handler om en totalitere ideologi! Dette handler om ideologien Islam! 

 

Men fortsatt kan ikke venstre vridde vestlige  klare å innrømme engang at disse terrorangrepene skjer i islams navn og at disse terrorister er muslimer. 

 

 Den dagen vi hører våre ledere fordømme disse angrepene med å kalle dem "islamske terror", så vil vi gå ett skritt videre med å kjempe mot denne totalitære ideologien.

April 07, 2018

Og ikke minst vil jeg utfordre kvinner med hijab til å ta av seg hijaben, bare for noen timer og gå i 8.Mars tog uten hijab i solidaritet med sine millioner av medsøstre som lider under tvungen hijab.

 

De med hijab i vesten sier jo at de bærer den av fri vilje, så da kan de jo ta den av og på når de vil. Ikke minst her har de muligheten til å vise sin solidaritet til millioner av deres medsøstre som er tvunget til å bære hijab.

March 06, 2018

Det mest positive for meg er at hun bærer sin islamistiske uniform sånn at vi ser og vet hva hun står for og ønsker. Det er også positiv at vi vet om hvem som fremhever hennes ideologi og prøver å normalisere hennes uniform i offentligheten. De avslører seg selv og deres agenda, så vet vi hva de ønsker å endre i samfunnet. 

Det er verre med de som står i skjorte, dress eller slips og tilhører samme ideologi som henne og snakker med to tunger.

 

Det som jeg reagerer sterkest med når det gjelder henne er hvordan venstre siden klarer å misbruke, løfte frem, vise henne som et flott forbilde for muslimske innvandrere og til slutt skape et offer bildet av henne i media.

Hva er grunnen til at NRK ikke vil vise filmen når det er om ex-muslimer og deres utfordringer? Hvordan kan vi overbevise NRK at vi eksisterer?

 

Vi lever jo ikke under et regime  i Norge, NRK som en statskanal må og bør være nøytral? .Hva betyr "mangfold" begrepet for NRK? Betyr mangfold og invandrere  bare "muslimer" for vår statskanal?

 ​ 

December 16, 2017

..Men la oss snakke ærlig om den negative sosial kontrollen som er tema her i Norge.

 

Den negative sosiale kontrollen som hindrer barn og ungdom å delta i svømming, dans, gym, leirskole, fritidsaktiviteter, det som hindrer dem å velge å ha venner eller kjæreste, hindrer deres grunnleggende friheter som det enkelte individets rett til å eie sin eget kropp og liv. Den negative sosiale kontrollen, som resulterer til vold, tvangsekteskap, kjønnslemlestelse, omskjæring, frihetsberøvelse, etterlatelse i utlandet, barna hijab, nikab eller burka.

 

Vi må definere det reelle problemet på en ærlig måte først. I dag er det kvinner som lider mest av negativ sosial kontroll, fordi de er eiendommen til bestefar, far, bror, onkel, fetter og til slutt sønner. Og selvsagt, de er eiendommen til deres mann når de er gift. Fordi kvinners ære er deres ære.

Etter at EX-Muslims Of Norway har fått flere henvisninger med spørsmål og bekymringsmeldinger fra ex-muslimer om dialogsmøter på mottak har lederen av EX-MN Cemal Knudsen Yucel skrevet et blogginnlegg hos Nettavisen om saken den 07.06.2018.  https://www.nettavisen.no/meninger/friskemeninger/hva-har-imamer-pa-asylmottak-a-gjre/3423498034.html

 

Innlegget ble svart av Abdul Waheed Aslam, imam i Stavanger hvor han sier at dialogsmøtene er et ønske fra UDI Vest om at religiøst mangfold i Norge skal belyses i asylmottak.  https://www.nettavisen.no/meninger/friskemeninger/a-hindre-dialog-er-et-brudd-pa-ytringsfriheten/3423498360.html

 

Da har vi noen spørsmål til dere i UDI som vi ønsker å bli opplyst om før vi svarer denne imamen i Nettavisen. 

June 24, 2017

Hva handler elementet om? Hva gjør det interessant? Skriv en fengende beskrivelse for å fange besøkendes oppmerksomhet..

Kritisk til invitasjon av islamistorganisasjon

Cemal Knudsen Yucel er kritisk til at Enhet for mangfold og integrering - OXLO henter inn islamistorganisasjonen Milli Görüs til seminar for å forebygge radikalisering.

– Å invitere en islamistorganisasjon som er motstandere av en sekulær stat, antisemitter, mot vestlige verdier og alt annet fra Vesten, er ikke noe annet enn naivitet og uvitenhet, sier Cemal.

"Milli Görüs er en verdensomspennende tyrkisk islamistbevegelse med nære bånd til regjeringspartiet AKP i Tyrkia. Det er samtidig en mangslungen bevegelse som har avdelinger i den vestlige verden og rommer ulike strømninger."

Ateist uten forhud! Hvorfor?

Omskjæring er og forbli et overgrep, og det er helt utrolig at vi den dag i dag etterligner Abraham med øksen sin, og hva i alle dager fikk en mann på nesten 100 år til å hogge av seg forhuden for 4000 år siden? La oss ikke spekulere i årsakene, men det er helt vilt at denne tradisjonen fortsatt pågår med loven i hånd.

Kan jeg få forhuden min tilbake?

Omskjæring av gutter under 18 år burde vært forbudt. Helst for lenge siden.

Vi sier vi er moderne i Norge. Det er 2017. Men til og med Norge tillater overgrep mot barn av muslimske og jødiske foreldre.

Jeg ble født inn i en muslimsk familie. Det var ikke mitt valg. Som barn er jeg blitt skremt av helvete, og det er greit. Men de har til og med tatt forhuden min. I dag er jeg ikke muslim. Kan jeg få forhuden tilbake?

Radio intervjue om omsksjæring

Radio intervjue om omsksjæring.

December 20, 2017

https://radioplay.no/podcast/tro-og-fordom-med-suzanne-aabel/lytt/6445/

October 20, 2017

Han var villig til å ofre livet for Allah. Cemal Knudsen Yucel bruker i dag livet sitt til å kjempe for det frie samfunnet. Hør han fortelle hvorfor.

Jeg skammet meg ut av Islam

Islamkritikk reddet norsktyrkeren Cemal Knudsen Yucel fra klørne til totalitære islamistiske krefter. Lederen av Ex-Muslims of Norway mener kritikk av islams dogmer er det som kan redde Norge og Europa fra det voksende islamske mørket.

#FreeAyazNizami

Mens verdien til menneskers liv er under føttene til saue flokker, ytringsfrihet er et ukjent begrep og intoleransen krever toleranse i den muslimske verden. Vi er opptatt med å betale skatte pengene til intolerante organisasjoner så  de kan ansatte ei kvinne med nikab her i Norge i 2017.  Skam!

– Islamisme betyr ikke bare å kappe av hodet til noen, men å ha islamske normer og implementere islamske lover i samfunnet. Det var det vi var opptatt av. Det var derfor vi kjempet for at det skulle være lov med hijab på universitetene.

– Det ble for mye tvil. Jeg ble en ikke-troende muslim, eller en ateist, uten at jeg turte å si det høyt. Sånn er det med mange. Den store majoriteten kaller seg bare muslimer, de er det ikke egentlig.

<<Vi lærte at demokratiet er Guds gave til islamistene>>

Venstresidens magiske ord - «Vi er naive!»

January 04, 2017

Man må kunne stille krav til de som ønsker å bo i dette flotte landet, og ytringsfriheten må bli respektert av alle. Så lenge venstresiden overser annerledes-tenkende (enn de selv), er det en fare for samfunnet.

Avradikalisering eller islamsk misjonering?

May 01, 2016

Jeg syns tiden er inne nå å kaste PK i søppelet og starte å kreve reform av islam, så den kan tilpasse seg til det 20. århundre. Dette kan kun skje med opplysning og avsløring av den sanne islam og alle sidene med den. 

For meg som er vokst opp i et muslimsk land med muslimske tradisjoner, ønsker jeg av hele mitt hjerte at dette flotte landet med dens demokrati, ytringsfrihet, og likestilling skal bli bevart. Religion (ideologi) må bli en privatsak, ingen skal kunne stille krav eller forskjellsbehandle på grunn av en ideolog: Dette må nye landsmenn også få lære når de kommer hit.

Hijab — dobbeltmoralens eller uvitenhetens symbol?

September 07, 2016

Så, kaller du deg selv som muslimsk kvinne og påstår at Islam bestemmer dagliglivet ditt? Da må du gå med hell dekkende plag som burqa i henhold til Koranen. Så du ikke blir gjenkjent og ikke forvekslet med konkubiner og slavinner i henhold til Sahih Hadithter. Men, er det nok med å dekke hele kroppen din for Allah? Dessverre nei. Du skal ikke se på andre menn. I henhold til Koranen 24:30,31 skal både muslimske kvinner og menn senke blikket sitt ned i møte med det andre kjønn, bortsett fra nær familie medlemmer som man ikke har lov til å gifte seg med.

Vi kan kaste burkinien i søppelen med god samvittighet. Fordi muslimsk kvinne kan ikke være på offentlig strand i det hele tatt.  

February 04, 2017

Ære må bli brukt i forhold til positive ting, slik det alltid har vært brukt blandt annet her i Norge. Jeg har stor forståelse når norske ikke forstår hvorfor ”ære” brukes i forhold til overgrep, tvang og drap. Æreskultur/ æresdrap/ æresoffer..

Så nå har jeg funnet et ord som jeg mener er riktig å bruke istedenfor ”æreskultur”, “æresdrap” og “æresoffer” det er ”kyskhetskultur”, ”kyskhetsdrap” og “kyskhetsoffer”.

«Mor ble født til å være slave, fordi hun er en muslimsk kvinne»

October 17, 2015

— Min mors liv. Det var det som vekket min religiøse tvil og motstand mot islam. Mor ble født til å være slave, fordi hun er en muslimsk kvinne.

Islam Apologetenes Siste Forsøk

October 27, 2016

Tidligere har Islam apologetene klarte å stoppe islam kritikk og debatten med å kalle de vestlige hvite islam kritikere for rasister eller fascister. Med å snu enhver islam kritikk til muslim kritikk, forsterket deres offer og rasisme kortet. Ikke minst enhver høyre ekstremistiske volds episoder i Europa, og påminnelse av holocaust var bonus kortene i Islam debatten. Dette resulterte i å kneble mange andre potensielle kritikere i å være med i den offentlig debatten om Islam som en religion, ideologi eller politikk. Redselen for å bli stemplet som en rasist bare fordi man kritiserer en totalitær ideologi, forårsaket enda mere politisk korrekthet i vesten.

Men i de siste årene med den sosiale medias oppblomstring, og rask strømming av informasjon har det begynte å forandre det politisk korrekte klimaene i vesten. Apologetene fikk problemer med å stoppe opplysning og kritikken om ukulturen i Islam.

Åpent brev til Angela Merkel og innenriksministeren av Tyskland!

December 30, 2016

Den Tysk-Egyptiske forfatteren og ex-muslimen Hamed Abdel-Samad skriver et åpent brev med 8 spørsmål til den Tyske forbundskansleren og innenriksministeren.

For min del, dette brevet burde sendes til de fleste politikere og ledere her i Europa!

Integrering og Islam

June 27, 2016

  Jeg ønsker at alle som kommer hit, uansett hva man kommer fra, skal være villige til å integrere seg, leve etter norske lover -  siden man er kommet hit for å få leve et bedre liv. Så lenge de tar med seg sin ukultur og forlanger å få praktisere den her, risikerer vi at deres ukultur gjør Norge til det landet de forlot.

Vi kan ikke bli ferdig nå!

August 05, 2016

IS er ikke den første terrororganisasjonen hyller og inviterer til global jihad da de er overbevist om at de følger ”den sanne og endelige åpenbaringen”. IS kommer ikke til å bli den siste islamistiske terrororganisasjonen så lenge vi ikke klarer å gjøre noe med kjernen til problemet. Jeg mener derfor at alle bør bidra til reformasjon av dagens islam, og dette kan kun utføres ved å ha en åpen og ærlig opplysningsdebatt, og i tillegg tørre å snakke åpent om bekymringer og frustrasjoner som man kan se og føle både i Norge og resten av verden.

Vi er ikke «anti-muslimer»

October 09, 2016

I 2016 må alle som kaller seg et eller annet slags-muslim være klar for, forvente og tolerere all kritikk deres religion kommer til å få, så lenge drap, steining til døden, dødsstraff for apostasi, dødsstraff for blasfemi, pisking, frihetsberøvelse, kjønnsdiskriminering, flerkoneri, barnebrud, tvangsgifting, æresdrap, segregering, kjønnslemlestelse (gutter og jenter), jihad, barnemishandling, intoleranse, homo-hat, jøde-hat, slaveri og all ukulturene som blir praktisert i islams navn finnes. Så i stedet for å kjempe for å kneble kritikerne må det gjøres noe med den totalitære religionen. Det er ikke Ex-muslimer sin skyld at grusomheter skjer i islams navn.

Hvorfor Ex Muslims of Norway?

September 07, 2016

Ex-Muslims-bevegelsen er en global opprørsbevegelse som ønsker å påpeke problemene med islam og dens ideologi i håp om at den skal moderniseres og uskadeliggjøres. Vi ønsker å bidra til opplysning og åpne veier for fritenkning, kritikk, spørsmål, kunnskap og forskning når det gjelder islam.
Vi kaller oss eks-muslimer fordi vi ikke er ferdige med islam før den blir modernisert eller kastes i historiens søppelkasse ? islam lever ikke i samtiden. Det er også veldig viktig at vi ikke snur ryggen til våre medsøstre og brødre som fortsatt lever under et islamsk styresett, og som blir fratatt sine grunnleggende friheter, noe som gjelder spesielt for kvinner. Religion må være en privatsak for hvert enkelt individ og deretter tilpasse seg demokratiet og dagens moderne verdier.

Ytringsfrihet: Et redskap for å løse konflikter

March 21, 2016

Det vil si at en selvoppnevnt elite av debattanter tilbyr mediene å sensurere debatten og delta for å bestemme hvilke tanker og ord som er tillatt å bruke. De vil selv sensurere meninger og sortere ut de meninger som skal få merkelappen «hat». Hvem tør å kritisere islam da, dersom man frykter å bli stemplet som muslimhater? Da blir det ikke frihet til å komme med kritikk. Frihet styrt av frykt er i praksis undertrykkelse.

Den 12. landeplage: journalister som med forakt og uten fakta gyver løs på medborgere?

November 15, 2015

Vi trenger mer enn noensinne flere stemmer som viser til og peker på alvorlige samfunnsproblem der andre velger fordummelse og forakt. Vi anser Lunds kommentar for å representere en intellektuell nedsmelting i en tid der antidemokratiske krefter i islams navn stort sett har fritt spillerom til å spre sin avsky og forakt for kvinners likestilling og et åpent verdslig samfunn. 

Norsk eks-muslim må holde Facebook-gruppe hemmelig

April 19, 2016

 – Det er ganske utrolig at man i et moderne og demokratisk land som Norge, der ytringsfriheten står så sterkt, må ha en skjult gruppe for ikke å få trusler og hets når man opplyser og komme med fakta om islam. Religioner er kun ideologier, og da må de kunne utsettes for kritikk, fortsetter han.

Debatt: Ex-muslim/Hvor farlig er det å forlate Islam idag?

June 20, 2016

Mina Ahadi, som er en av grunnleggerne av German Central Council of Ex-Muslims og en markant menneskerettforkjemper og pioner for ex-muslimer i Europa. Hun har bakgrunn som flyktning fra Iran og nå bosatt i Tyskland. 
Cemal Knudsen Yucel er Leder for organisasjonen Ex-Muslims of Norway , samfunsdebattant, religionskritiker og menneskerettighets aktivist.

Yasir Fawzi er utdannet imam, og jobber som imam for Ahmadiyya-menigheten i Kristiansand.

Hamzah Ahmed Nordahl-Rajpoot, er utdannet statsviter. Bacheloroppgave om islam og demokrati (master om forsvarspolitikk).

Hvorfor menn ikke dekker til sine ansikter?

August 11, 2016

Og sånn gikk dagene …

Jeg hører det hele tiden … “En kvinne er en juvel som må beskyttes (dvs. dekkes til)” … og noen ganger er det til og med sagt at en kvinne er som sukkertøy “hvis du fjerner pakningen (dvs. dekselet) fluene vil sverme rundt henne “… 

Eksmuslimer i Norge forteller: Derfor bryter vi med islam

October 19, 2015

- Både den frafalne selv og den frafalnes familie vil miste ansikt og anseelse i miljøet. En frafallen muslim blir en persona non grata, sier stortingsrepresentanten Abid Raja (V) som har pakistansk familiebakgrunn.

Han kaller det «sosialt selvmord» for muslimer å stå frem som frafallen, ikke-troende, agnostiker, ateist eller konvertitt i Norge. Også islamforskerne Kari Vogt og Knut Vikør bekrefter at disse risikerer sosial utstøting.

- Frafall oppfattes som forræderi mot fellesskapet, og sammenlignes gjerne med landsforræderi, sier Vogt.

Please reload

bottom of page