top of page

Uærligheten kommer til å bringe enda større katastrofe til Vesten!


04.April.2017


Bare enda en dag et sted hvor vi muslimer hersker over andre mindre muslimer. Just another day... sa Tarek Fatah etter en Islamistisk terror angrep i fjor.

Den islamistiske terror er overalt i verden , Paris, Brussel, København, Moskva, Marseille, Nice, Berlin, London, St.Petersburg ... og nå i Stockholm!

Dette handler ikke om en krig mellom Syrere og enkelte vestlige stater, eller mellom Irakere og enkelte vestlige stater. Dette handler ikke om noen nasjonaliteter eller et land heller.

Dette handler om en totalitere ideologi! Dette handler om ideologien Islam!

Men fortsatt kan ikke venstre vridde vestlige klare å innrømme engang at disse terrorangrepene skjer i islams navn og at disse terrorister er muslimer.

Den dagen vi hører våre ledere fordømme disse angrepene med å kalle dem "islamske terror", så vil vi gå ett skritt videre med å kjempe mot denne totalitære ideologien.

Islamsk ekstremisme og terrorisme kan ikke bekjempes effektivt uten å kjempe mot islamsk ideologi.

Så, slutt å be for byer som ble rammet av denne terroren og slutt å gjøre dere selv enda dummere!

Start å bekjempe den totalitære islamske ideologien!

Hvis din første reaksjon til Stockholm terrorangrepet er "oh nei, dette kommer til å sette islam i et dårlig lys" da er du en del av problemet. De dreper i islams navn. De er muslimer. Hva skal vi kalle dem? Buddhister?

Så lenge vi ikke definerer problemet, kommer vi ikke til å løse det og vi må fortsatt leve i den politisk korrekt boble og bli vitne til flere grusomheter i fremtiden .

Roten til problemet må avsløres engang for alle. Først når roten er avslørt, da kan vi se begynnelsen på slutten av islamsk terror og kan da gi millioner av mennesker billett til frihet og opplysning.

Bare da vil vi seire, fordi i en konfrontasjon mellom sannhet og løgn sannheten vil alltid vinne.


bottom of page