top of page

Norsk bistand til undertrykkelse
Kjære venner, det føles ut som Norske myndigheter ønsker å skape en ny, stor og fattig borgerklasse i landet, og denne klassen må nå bekymre seg for hvordan de skal få råd til å varme opp boligene sine – i vinterlandet Norge! I tillegg kommer økt styringsrente og alle andre skatter og avgifter som øker, blant annet pga. økt klimaskatt (CO2). Det som irriterer meg mest, er at milliarder av norske skattekroner blir årlig gitt bort i gave til diverse land. Tenk hvor mange diktatorer som gleder seg til å sjekke saldoen i nettbanken; ahh... Friske cash fra Norge, det var på tide! Samlet sett ga Norge 39,5 milliarder kroner i 2020 som bistand.


Afghanistan mottar årlig ca. 600 millioner kroner, og dette har de gjort siden 2001!

Norge inviterer nå Taliban jihadistene/Det herlige Islamske Khalifatet til Oslo!

Norske politikere ønsker fortsatt å kjøpe seg kunstig og høy «diplomatisk status", og de vil sikkert i god norsk bistandsånd tilby Taliban enda høyere bistandsbeløp. Kanskje norske politikere tror at terroristene blir snillere hvis de får litt mere penger? Det kan virke sånn, men jeg tror at norske skattepenger vil bidra til at Taliban kan undertrykke folket enda hardere i henhold til islamske lover, men nå på en lovlig vis da de har kontroll over staten – akkurat som Iran! (Norge ga 22,7 millioner kroner i gave til Iran i 2020). Iran takker og bukker for alle bistandsgaver mens de fortsetter å fengsle og henge blasfemikere og regime motstandere!

Det er 13 land som opprettholder dødsstraff for blasfemi eller frafall, og disse landene er Afghanistan, Pakistan, Iran, Somalia, Malaysia, Maldivene, Mauritania, Nigeria, Brunei, Qatar, Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater og Jemen. Sudan var det fjortende landet, men heldigvis har de nå avskaffet dødsstraff – likevel er Sudan rangert som det niende verste landet i verden for sin behandling av ikke-religiøse.


Norge sponset disse 14 landene med 2,1 milliarder kroner i 2020 – selv om de dreper egen befolkning pga. blasfemi eller frafall fra Islam.

For 3 dager siden ble en 26 år gammel kvinne (Aneeqa Ateeq) dømt til døden av en domstol i Pakistan, landet som mottok 68,1 millioner kroner fra Norge i 2020!

Hennes "kriminalitet" var å dele karikaturer av "den hellige profeten Muhammed" på internett! Hun har fornærmet muslimers religiøse tro med å drive blasfemi sier domstolen – og derfor må livet hennes avsluttes!


Etter min mening må denne bistandsindustrien kraftig reguleres eller avvikles umiddelbart. Norsk bistand mangler både reel strategi og målbare resultater. Dette er det flere som mener, blant annet påpeker Riksrevisjonen følgende; det er umulig å se resultatene av pengene, prosjektene får ingen konsekvenser om det ikke rapporteres resultater, UD følger ikke Norads råd, man vet ikke hvor mye penger som går til administrasjon, det er liten åpenhet, anti-korrupsjonsarbeidet gir enda dårligere resultater, 80 prosent av undersøkte prosjekter har ikke nådd sine resultater. Ikke minst; Riksrevisjonen slakter bruken av 23,5 milliarder norske skattekroner på «beskyttelse» av regnskoger. Den norske bistandspolitikken er tydeligvis ikke styrt ut fra hva man ønsker å oppnå med pengene, men hvor mye penger som skal gis bort til enhver tid. Dette må ta slutt!Vi lever på samme tid i en tid hvor Norske myndigheter ønsker å dele ut små almisser til sitt eget folket, slik at folket kan få litt bedre råd til å betale de radikalt dyre og politikerskapte strømregningene (vi har blitt strømfattig i strøm og kraftlandet Norge) men samtidig har de som mål å dele ut 40 prosent mer penger i bistand enn hva FN mener et land bør gi! Galskap!


Norge i et nøtteskall!


Det er nå på tide at innbyggerne i dette vakre landet minner våre politikere om at de er ansatt av folket – for folket. Politikernes første prioritering skal alltid være å forbedre livene til det Norske folk! Ikke de korrupte, totalitære, intolerante og diktaturstater!


En liten bonus; vet dere hvor mange kroner verdens nest største økonomi (Kina) fikk i gave fra oss i 2020? Svaret er 85,4 millioner blanke norske kroner. Are you kidding me Norway!?


Pass på blodttykket før du trykker på linken under – denne viser hvor skattepengene dine blir distribuert – mens du blir straffet med økte skatter og avgifter i eget land:

Se hvor pengene dine går! https://resultater.norad.no/no

Comments


bottom of page