top of page

Kvinnens plass i Islam og reaksjonen fra islamo-venstre


Når Islamsk Råd Norge delte denne informasjons materialen trodde de at alle vet hvor kvinnens plass og status er i Islam siden islam er akseptert i Norge og likestilt med alle de andre religioner.

De tenkte ikke at til og med mange fra regressive-venstre siden kommer til å reagere. Fordi, IRN visste ikke hvor uvitende enkelte av disse vestlige islamofiler er om islam og kvinners status i islam.

Kvinner kan ikke engang bruke samme inngang som menn, deres inngang er gjerne bak moskeen og med trapp opp til deres plass i moskeen.

Alle som har kjennskap til islam vet også at alle jentebarn må være med mor, kun sønner kan være i hovedrommet i moskeen med far. Tror dere at far kan gå inn på kvinne inngangen for å hjelpe henne med å bære eventuelt barnevogn opp trappen??

Sønnen er nest leder i familien hjemme, han har også hoved ansvaret for familiens ære når faren er borte.

Jeg reagerer ikke på bildet fordi dette kjenner jeg, jeg reagerer på overraskende reaksjoner fra enkelte norske som nå har hatt islam i nesten 50 år i landet og som har bidratt til å minimalisere kritikken mot islam.

bottom of page