top of page

Utfordring til muslimske menn og kvinner!


Gratuler til alle kvinner med dagen i dag! 

I dag på 8.Mars tar jeg på meg hijaben og jeg vil vise min solidaritet med alle de kvinner i verden som blir tvunget, truet, fengslet i verste fall drept for å ikke ha hijab på seg. La oss også bli stemmen til alle de millioner av kvinner som ikke kan feire denne dagen.

Jeg vil utfordre alle menn, spesielt de med muslimsk bakgrunn til å ta på seg hijab og ta et bilde av seg med den i dag.

Og ikke minst vil jeg utfordre kvinner med hijab til å ta av seg hijaben, bare for noen timer og gå i 8.Mars tog uten hijab i solidaritet med sine millioner av medsøstre som lider under tvungen hijab.

De med hijab i vesten sier jo at de bærer den av fri vilje, så da kan de jo ta den av og på når de vil. Ikke minst her har de muligheten til å vise sin solidaritet til millioner av deres medsøstre som er tvunget til å bære hijab.

Velkommen også til andre menn som vil ta hijab på i solidaritet. 

Sammen er vi sterke!

 Cemal Knudsen Yucel / leder i EX-MN


bottom of page