top of page

Kreftene som kjemper i mot individets frihet her i Norge


Som en ex-muslim faller det meg ytterst sjeldent inn at noen i politikken på venstre side "kunne synke enda lavere".

Når en har opplevd urett i form av kvinneundertrykkelse, frihetsberøvelse, tvangsekteskap og drapstrusler av sine egne som opererte grunnet religiøs og sosial kontroll, så kommer ikke den vestlige sosiale kontrollen som noen sjokk. Folk er like villig til å jakte de dem selv velger å stemple yttre høyre krefter, islamofobe, invandringsfiendlige eller "rasister", som muslimer er villig til å jakte på de dem selv velger å stemple som "æreløse, kjettere, skamløse, blasfemikere, rebelske, horer/selvstendige kvinner. Synd er noe enkelte lever av.

Presten må jo tjene penger så frelse selges til de som er svak nok til å kjøpe den. Men den kristne verden har lenge hevet seg over slike komplekser. Den har heller hatt kvinnefrigjøring, likestilling og seksuelle frigjøring. Gode kristne verdier har blitt ivaretatt og kritikken av de kyniske har vert på sin plass. Friheten til individet har har stått høyt. Hadde jeg funnet en eneste god verdi i islam som var en opprinnelig god islamsk verdi, så ville jeg forsvart den. Men venstresiden har valgt å forsvare verdier som deler komplekser og sette individet i fare. Ikke engang våre politikere tør å ytre seg imot den sosiale kontrollen til mediene som ønsker å fremme fascismen mot individets frihet. Det er for mange likheter mellom kvinneundertrykkelse i islam og undertrykkelse av intellekt i vårt vestlige samfunn.

Og den synker lavere hele tiden.

Jeanette / Nestleder for EX-MN


bottom of page