top of page

Om medlemskap og litt info


Vi ser at noen sier vi er veldig få i EX-MN, da kan vi opplyse at vi er flere enn de som står fram i offentligheten.

Men når det fortsetter slik at noen faktisk ikke våger å stå åpent fram med at de har  forlatt Islam (Ex-Muslim), til og med enkelte av de som blir hyllet som helter pga sin tøffhet ikke våger å ta det siste skrittet ut, ja da får vi enda bekreftet at grunnen til å starte Ex-Muslims of Norway er så viktig med å normalisere aksepten av å forlate islam og kritisere Islam i offentlighet uten å møte hat, hets, sjikane, trusler, vold eller utestengelse. Kan også opplyse at vi i EX-MN styret består av flere tidligere muslimer fra Tyrkia, Pakistan, Irak, Syria, Emirates, Kosova og Kurdistan. Vi ser også at noen  lurer på om de kan bli medlem hos oss uten å ha vært muslim tidligere.

JA, alle kan bli medlem hos oss og vi setter pris på det.

Vi trenger all støtte vi kan få. Kampen vår handler om å skape en bedre og fredelige verden for hele menneskeheten. Ex-Muslims bevegelsen er en global bevegelse og trenger støtte fra alle mennesker uansett bakgrunn. Vi EX-MN samarbeider og knytter nettverk med alle andre Ex-Muslims bevegelsene i verden og dette nettverket blir bare større og større for hverdag og med det håpet om en bedre verden der enkelt individets rett til å leve som frie mennesker under menneskerettigheter blir ivaretatt. Noen islam apologetene sier at vi EX-MN er en kald vind, et fenomen eller vi er sinte Iranere. Men de tar fullstendig feil! Vi er en 1400 år forsinket opprør mot den Islamske dogme, urettferdighet, brutalitet og kontroll. Vi lever i opplysningstid og ingenting kan stoppe Ex-Muslimer. Dessuten, Vi er nå en av de eneste Ex-Muslims organisasjon her i Europa som ikke har noen Iranere med oss akkurat nå. Når noen spør hvorfor, så svarer vi at her i landet ser det ut til at enten vi bare har muslimske Iranere,  eller ex-muslimer fra Iran som bor her i landet men som enda ikke har hørt om oss å. :)

Cemal Knudsen Yucel


bottom of page