top of page

Du er grunnen til kvinneundertrykkelse og tvangsekteskap!


Unge nordmenn har friheten. Friheten mange døde for. Friheten som kom med en dyr pris. At den friheten er truet av islamister og jihadister på likt alvor som den var truet av nazister, er ikke så nøye. At Europa ikke vet hvordan de skal takle drap, voldtekter og terrortrusselen fra ekstremismen som spres via moskeer, er ikke så nøye. At denne ekstremismen er underkastelse til Koranen og hadither, er ikke så nøye. Så da forsvinner friheten, muligheter for å reise rundt i verden, oppleve spennende kulturer og lære mye nytt.

For islam har et kraftig hat i en moske nær deg og du trudde Hege Storhaug som lærte kvinnekamp fra en frihetsforkjemper i Pakistan, ikke skulle lyttes til. Fordi du valgte å ignorere de som lever i hat og redsel og ville la patriarkalske fanatikere dekke over dem. Fordi du nektet å ta innover deg at de hadde de samme rettighetene som deg men islam og du tok dem vekk.

Du er grunnen til kvinneundertrykkelse og tvangsekteskap. Du som ser urett men snur blikket en annen vei. Du som ser hat i de som vil fjerne den redselen. Bygg broer sier de som flyter og svever på frykt og feighet.

Vel, sitatet ditt er nå delt på min side. Ikke for å drøfte eller henge ut en person men fordi det er så mange som sier det samme som deg.

Vi er forskjellige du og jeg som har friheten til å ha preferanser. Og det fortjener også de som er tvunget inn i kler/hijab/nikab som er symbol på at voldtekt er kvinnens feil.

Så kanskje jeg blir kastet ut fra sosiale medier for denne delingen. Så jeg blir like usynlig som jeg var for mine

egne. Mindreverdig vare på kyshetsmarked, tildekt og redd for å snakke. Redd for å bli drept for å dra på tøyen badet. Verbalt og fysisk mishandlet for å si hei til min venninnes bror. Truet på livet hver gang det oppstod mistanke om at min lydighet ikke var absolutt. Fanget i å dele denne skjebnen med døtrene til muslimer. Tvangsgiftet bort da jeg var barn. Voldtatt av en ektemann som hadde lov. Tildekt for å gi inntrykk av at, synd av selvstendighet, ikke var i mine tanker.

Jeg forstår hvorfor norske egoister som deg ikke så meg, hjalp meg, reddet meg eller berget meg. Du må fortsette å spre patriarkalsk reklame som noe fritt. Så skal jeg og Hege Storhaug fortsette å hjelpe friheten.

 

Jeanette


bottom of page