Vi er ikke «anti-muslimer»


The Reggresive Left by Ben Garrison

Etter at intervjuet med oss ex-muslimer ble publisert i Aftenposten, ser det ut til at vårt navn og ståsted har tråkket noen på tærne.

Dagen etter intervjuet kom nyhetsredaktør Majoran Vivekananthan i Utrop med en kommentar med tittelen «Anti-Muslimene» med bilde av leder og nestlederen av Ex-Muslims of Norway organisasjonen. Det er trist at det er helt uproblematisk for redaktøren i Utrop å henge oss ex-muslimer ut med en slik provokativ tittel og disse påstandene.

Vi ser denne artikkelen som et forsøk på å demonisere og diskreditere oss for å hindre vårt viktige opplysningsarbeid når det gjelder Islam. Hvis noen syns det er feil det vi sier så må de motbevise det i stedet for å snu det til lavmål som muslimkritikk eller kalle oss «anti-muslimene».

Vi kritiserer islam og opplyser om hva som står i skriftene i håp om en reformasjon. Så vi kan bli ferdig med all ukultur, terror, undertrykkelse og brutal