top of page

Livene går tapt!Livene går tapt!

Tapte liv blir kun en statistisk for myndigheter!

Mediene og politikere blir tause!

Åpenbare årsaker til den ideologiske terroren blir ikke diskutert!

Drapsmennene blir glemt!

Nye drapsmennene blir importert!

Kritikerne tvinges til å holde lav profil!

Den farlig ideologien bak terroren blir ufarliggjort og blir renvasket!

Verdiene knebles for å gi større plass til den farlig ideologien!

Da blir det venting til en terror handling skjer av en hvite vestlige person så kan alle drive deres ideologiske propaganda enda sterkere videre!...

Livene går tapt!

Tapte liv blir kun en statistisk for myndigheter!

Hvem blir den neste statistisk av terror ofre?

3 ungdommer ble brutalt slaktet og 3 andre alvorlig skadet i en park i byen Reading i går av en terrorist asylsøker fra Libya mens de koste seg med drikke ute i sola. Disse personene hadde ikke gjort noe i mot islam, Libya eller gitt denne slakteren annen grunn til å bli slaktet. De var kun tilfeldige ofrer som hadde en annen identitet, kultur, navn eller religion for slakteren. De tilhørte rett og slett ikke hans likesinnede, på lik linje med alle de andre ofrene av islamske terrorister.

Slike eksempler har vi opplevd i mange andre land her i Vesten, mange kvinner, barn og menn har blir knivstukket, kjørt ned, skutt, dyttet foran tog, eller fått kastet syre på seg. Ingen av disse ofrene ble vist fram i en bred media dekning, heller ikke disse drapsmennene i motsatt til media dekningen når det er en høyre ekstremistsk terror handling skjer i Vesten.

Alle disse terror ofrene er kun blitt en statistikk for myndigheter og instutisjoner. Og fremdeles fortsetter vi å importere terrorister i humanismens navn med asyl propaganda. Er så møkka lei av hykleriet og feilutviklingen her i Vesten når det gjelder islam, vi må snart våge å se at hele verden har et problem med islam, til og med muslimene selv har det. Kanskje det er de som har det største problemet! Vi må innse og samtidig være ærlig å forklare at islam er en farlig ideologi og feil illusjon å leve etter. Den er rett og slett skadelig for menneskeheten, akkurat som alle de andre farlige ideologier.


For meg er alle de vestlige som støtter den ureformerte, intolerante og brutale ørken ideen fra 600 tallet enten hyklere eller svært uvitende mennesker, og det gjelder også alle de uansett hvor høy utdannelse de har, vi har jo sett at kun utdannelse funker ikke imot denne ideologien.


Vil til slutt si at er det ikke på tide at vi slutter å bremse menneskehetens utvikling fra farlige dogmer og ideologier som islam blant annet? Hvor ble det av den moderne debatt kulturen i Europa, hvor ble det av det frie ordet som skal kommer foran alt?

Comments


bottom of page