top of page

Den gjentatte absurd "håndhilse-nekt" debatten
Jeg har både skrevet og snakket mye om islams kvinne syn i flere år på tross at jeg er blitt kalt som hater, blitt utestengt og svartmalt av spesielt den islamofile-venstre side i Norge.


Når man åpner døren til en ny religion her i landet da må man se gjennom religionen, kritisere praksisene som er uakseptabelt for det moderne samfunnet og deretter latterliggjøre, diskriminere og hvis det er nødvendig forby disse reglene, normene og skikkene som ønsker å implementere seg fritt fram i samfunnet.


Men, konsensus i Norge både med politikere og media har bidratt i flere tiår nærmest helhetlig beskyttelse for denne religionen mot kritikk i navnet til trosfrihet, anti-rasisme, kultur-relativisme og mangfold.


De har ikke bare beskyttet den ureformerte, intolerante, farlige tekstene og praksisene av den religionen med å stemple og utestenge kritikere som islamofober, hatere og rasister men de har promotert og gitt enda større rom og frihet til den,så den får etablere seg sakte og sikkert med sine praksiser som er i totalt kollisjon med frihet og vertslandets egen verdier.


De har til og med skapt et falsk bilde av denne religionen uten fakta eller offentlige teologiske debatter.

Islam er blitt fredens religion, hijab blitt feminisme, å brenne en hatefull, rasistisk og farlig gammel bok i protest er blitt rasisme, feiringen «ofre dyr til Gud» er blitt nærmest en hellig dag. Alt dette og mer som er relatert til denne religionen som har flyttet seg helt frivillig til landet er blitt påtvunget til det norske folket uten både teologisk, kulturell og politisk diskusjon av islamo-venstre siden.


Som sagt, de har valgt å bruke deres krefter til å beskytte, promotere denne ørken oppfinnelsen og stagnere utviklingen hos muslimer både i Norge og i resten av verden i stedet for å fokusere på intoleransen og blasfemi lovene i religionen og fremme og beskytte dissidenter fra islam for å la islam få gå gjennom en opplysningstid.


Jeg vil egentlig ikke være med i den gjentatte absurde "håndhilse-nekt" debatten som egentlig aldri skulle vært et tema her i landet i det 21. århundre, men selvsagt vil jeg prøve igjen å gi litt kunnskap om temaet.


Men aller først! Uansett når man snakker om et tema i islam må man alltid huske at islam er laget av menn for menn, og at kvinner er mannens tjener og kjøttstykke. Denne religionen er ekstremt seksualisert, hyklersk, intolerant, voldelig og diskriminerende ide som er oppfunnet i ørkenen i det 7. århundrede.


En hver muslim kan plutselig bestemme seg for å praktisere en eller annen handling av deres profet. Dette kalles å praktisere profetens sunnah i Islam.

Så, å nekte å håndhilse på kvinner er en av de.


Egentlige bakgrunnen av det er at den kvinnen han skal håndhilse på er ikke hans kone eller sexslave, så hun er en vagina som han ikke kan røre. Hennes hender er awrah(intime deler) akkurat som hennes hår er! Eller hennes vagina er for denne non-mahram mannen!

“I came to the Prophet (ﷺ) with some other women, to offer our pledge to him. He said to us: ‘(I accept your pledge) with regard to what you are able to do. But I do not shake hands with women.’”

Sunan Ibn Majah 2874 The Messenger of Allah (ﷺ) never touched the hand of woman, but he received the oath of allegiance from her. When he received the oath of allegiance from her, she gave it to him, and he said: Go, I have received your oath of allegiance.


The Prophet (ﷺ) used to take the Pledge of allegiance from the women by words only after reciting this Holy Verse:--(60.12) "..that they will not associate anything in worship with Allah." (60.12) And the hand of Allah's Messenger (ﷺ) did not touch any woman's hand except the hand of that woman his right hand possessed. (i.e. his captives or his lady slaves).


Se også: Ruling on shaking hands with an old woman and a young girl ""It is not permissible to shake hands with a non-mahram woman, because the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him) said: “For one of you to be stabbed in the head with an iron needle is better for him than to touch a woman who is not permissible for him.” Narrated by al-Tabaraani from the hadeeth of Ma’qil ibn Yasaar; classed as saheeh by al-Albaani in Saheeh al-Jaami’ (5045). 

It makes no difference whether the woman is young or old, because of the general meaning of this hadeeth. 


Kanskje det er på tide at norske befolkningen begynner å lese om kvinnens plass, og hva de er sammenlignet med i "hellige" skriftene i islam!

コメント


bottom of page