top of page

Lysbakken hyller forhudslemlestelse. Gir sin dobbeltstemme for å bevare praksisen.


Det er helt ubegripelig for meg at noen sosialister kan akseptere et barbarisk, dogmatisk og religiøs rituale fra steinalderen! Forhudslemlestelse er et irreversibelt overgrep som utføres av muslimske og jødiske foreldre mot deres guttebarn med velsignelse av våre politikere her i Norge.

Det jeg nå tenker om disse politikere er at enten må de mangle intellekt og sunn fornuft, eller så er de for selvopptatt at maktlysten deres kommer foran alt, og er viktigere enn at barn av muslimske og jødiske foreldre skal ha rett til å eie sin egen kropp og få ha sine kjønnsorganer intakt.

Jeg tenker at noe må ha gått galt når en SV-leder bruker sin dobbeltstemmerett for å stoppe forbudet mot praksisen. Jeg tenker også at vi mennesker ikke har utviklet oss til det bedre når vi fortsatt tillater kutting og skjæring i barns kjønnsorganer.

Det er rett og slett en stor skam for Norge at noen barns rettigheter blir overlatt til overtroer som skal bestemme over deres rett til beskyttelse! Hvis vi skal tillate overgrep mot enkelte barn i religionsfrihetens navn, ja da er jeg imot religionsfrihet!

Hvis religionsfriheten er viktigere enn individets grunnleggende rett og frihet til egen kropp, da er ikke denne religionsfriheten noe som jeg vil forsvare!

Hvis det fortsatt er demokrati i Norge kan vi gjennomføre en folkeavstemming for å etablere 18 års aldersgrense for rituell-omskjæring av gutter, dette må da være bedre enn å overlate valget til enkelte politiske ledere og deres dobbeltstemme.


bottom of page