top of page

Oppskriften om å ta bort oppmerksomheten fra elefanten i rommet!


Jeg hadde tenkt i lang tid å ikke kommentere noe om Sumaya Jirde Ali eller om saken rund henne. Men etter at jeg har fått mange spørsmål fra folk så føler jeg at jeg må si noen av mine tanker om dette.

Når det gjelder hennes ytringsfrihet, klart har hun jo full rett til å ytre seg som alle oss andre. Det får hun jo med sine kronikker, foredrag, intervjuer eller bøker.

Det mest positive for meg er at hun bærer sin islamistiske uniform sånn at vi ser og vet hva hun står for og ønsker. Det er også positiv at vi vet om hvem som fremhever hennes ideologi og prøver å normalisere hennes uniform i offentligheten. De avslører seg selv og deres agenda, så vet vi hva de ønsker å endre i samfunnet.

Det er verre med de som står i skjorte, dress eller slips og tilhører samme ideologi som henne og snakker med to tunger.

Det som jeg reagerer sterkest med når det gjelder henne er hvordan venstre siden klarer å misbruke, løfte frem, vise henne som et flott forbilde for muslimske innvandrere og til slutt skape et offer bildet av henne i media.

Hva sier hun som er "spesielt verdifult" for samfunnet vårt enn andre?

Hvem er Jirde Ali egentlig og hva sier hun? Kan noen forklare meg, fordi av det jeg leser så forstår jeg ikke hvorfor hun fortjener å bli bært på gullstol av den norske media eliten og reggresive-left?

Jeg ser kun er en agresive Listhaug motstander som roper fuck ditt og fuck datt, islam er fred, har ingenting med islam å gjøre, rasister, invanndrere er ikke på jobb og ikke integrert på grunn av norske staten, etc! Disse utsagnene har vi hørt i mange år fra mange andre. Så hva er det som er så spesielt med Sumaya?

Må samfunnsdebetanter ha mørk hud farge, bære hijab eller tilhøre til muslimske innvandrere gruppen for å vinne fram?

I offentlige rommet møter man hat, sjikane, trusler og rasisme. Klart vi må fordømme slike reaksjoner og ta avstand fra dem. Truslene må anmeldes!

Vi selv  opplever dette ofte. 

Mens vi har mennesker i EX-MN som ikke våger å stå fram med sin identitet og må leve i skjul, lever i fare til og med her i Norge på grunn av Sumaya sin ideologi, så blir Islamo-venstre sin fokus med saken rundt Sumaya  latterlig for meg. (Merk at jeg mener ikke trusler og hat mot henne er latterlig!)

Når vi har islamismens  ofrer her i Norge, skaper medie eliten sine egne ofrer med å misbruke unge hijabister.

Kort sagt, Sumaya er enda et forsøk fra den islamo-venstre for å manipulere fakta, usynliggjøre de reelle ofrene og ta bort oppmerksomheten fra elefanten i rommet. 


bottom of page